Novi Sad
02.02.2012.
08:02 > 10:19
Renoviranje Međumesne autobuske stanice, o kojem se dugo govori, a čiji izgled ne priliči drugom po veličini gradu u zemlji, nije izvestan u ovoj godini.
  • Peca

    04.02.2012 16:58
    @Jordan-Strazbur
    Pitanje i nije pitanje.To sto je stvar u Strazburu ne znaci da je Devic i slicni u pravu. Broj dva, sta spominjes Evropsku Uniju kakve mi, osim uvlakacke DS, veze imamo sa njom. Broj tri, ne mogu ja da prodam tvoj auto prijalo to meni Tebi ili tvojim Evropljanima u Strazburu. Iz teksta mozes zakljuciti da nisam emotivan a ni besan i nisam i nikada necu zaboraviti da je moje moje, a ne ono sto mi tamo neka EU pripise po tamo nekim stanadardima nevladinih bisera sto se pred svinje bacaju. Nista licno i nemoj mi zameriti, jednostavno ja to vidim ovako.
  • Kyza74

    03.02.2012 07:34
    @Jo
    Al, je tebi dobro! CIA, Vatikan, Turci...
    O čemu ti to? Osnovna razlika je što sada stanica pripada građanima, a onako privatniku. Osnivač GSP-a je grad, i on sa njim upravlja. Ni jedna odluka, ni jedno poskupljenje se ne može doneti, a da skupština grada to ne odobri. Ko ti garantuje da ako Dević uzme stanicu peron neće biti 500 dinara. Niko!
  • Bane

    03.02.2012 06:37
    Izmisljotina
    Eh taj Devic je vec izgubio. Kada bi stvarno bio vlasnik ATP i kada bi zaista bilo moguce potpisati tako nesto sto je on potpisao sa Majom...he he.
    Covek proslih vremena koji jos ne shvata da mu je proslo vreme.
  • Kyza74

    02.02.2012 21:44
    @jordan
    Da,da...
    A, ko je u pravu on dobije ka*u!
    Malo je čudno kako se razumeš u pravosuđe, a ne znaš da se lične imenice i početna reč u rečenici pišu velikim slovom. Mora da se družiš sa pogrešnim ljudima ;)
  • 02.02.2012 20:39
    jordane nelupaj jal to ta tvoja evropa razume i njegove reci "ja nemogu da radim dok se mas neugasi" oni stite svoje pare a strazbur on dobiti nemoze bez nadohnade gradu dobiti monopolski polozaj cime je to zasluzio
  • Jo

    02.02.2012 20:18
    @Braša Sa Salaša
    Sad je pravosudje korumpirano i svi sve znaju.Ali kakva je razlika izmedju njega i bilo kog radnika u tom gsp-u.Ovaj platio maji a oni plaćali šakom i kapom da se zaposle.Pa 10 puta više para je proćerdano kroz to preduzeće kroz zapošljavanje preko veze,na delove preko burazerskih firmi,kroz tendere,na sindikalne terevenke,razne lige u pljuvanju u dalj,banje,letovanja,zimovanja,osmomartovske pijanke,polutke,ugalj i slične socijalističke gluposti.
  • Milan

    02.02.2012 18:54
    @Anonimus
    @Anonimus - Ko govori o Deviću? Mene kao putnika zanima kako izgleda postojeća autobuska stanica, a sa njenim katastrofalnim stanjem nema veze Dević već oni koji upravljaju tom stanicom!
  • jordan

    02.02.2012 18:16
    aman ljudi, devic je u pravu
    niko od vas nije upoznat sa cinjenicom da nova stanica mora proraditi. to evropa trazi. sad je sve uzalud, spor je pred strazburom..mozete protestovati, pisati peticije, ali stvar je jasna ko dan. grad se sa ilijom devicem mora dogovoriti, pa prijalo to nekom ili ne. samo nemojte sa emocijama, da razgovarate i da budete besni. ne zaboravite da je privatna svojina svetinja u EU i da pitanje ATP je u EU tretirano kao ono sa vakcinama. sta da radimo, kad smo birali vlast..
  • 02.02.2012 15:18
    jel vi to mislite da devic nece naplacivati stanicnu uslugu? nece taj dozvoliti ni improvizovana stajalista kod futoske svi cete morati kod njega da mu platite stanicnu
  • Vozac

    02.02.2012 14:16
    @Braša Sa Salaša
    SNS, SRS, DS, URS....??? ko je tu kolovodja.
    U ovom slučaju Devićev pravni zastupnik i garant posla je i Dinkićev zastupnik u postupku "NACIONALNA ŠTEDIONICA", isti zastupa i Kostića i mnoge druge lešinare.
  • Milan

    02.02.2012 13:09
    Ali zato...
    Ali zato sudski spor "ne koči" naplatu stanične usluge u punom iznosu!?
  • Braša sa salaša

    02.02.2012 12:11
    @Vukajlo
    Čovek je lepo rekao da bi bilo neodgovorno ulagati novce u stanicu, jer se ne zna ishod suđenja, zbog našeg korumpiranog sudstva. Šta je tebi tu laž i šta ti je nejasno. Dević jeste nešto najružnije što se desilo našem gradu, i on, i njegovi iz SRS, a bogami i SRS u verziji 2.0(sada SNS).
  • Vukajlo

    02.02.2012 10:53
    Kakva laz. ako sudski spor koci renoviranje stanice kako je onda moguce da izvode radove na postavljanju onih rampi i uredjaja za elektronski ulazak na perone. Kada je sudski spod u pitanju onda ne sme nista da se radi pa cak ni obicno farbanje ograde a kamoli postavljanje nekih novih uredjaja i sistema naplate. Koga ovaj laze. Ovaj sudski spor im je sada dosao kao kec na desetku pa nas mazu i lazu kako su oni eto hteli da renoviraju stanicu, sakupili pare, projekat i sve ostalo a taman kada su krenuli da rade doslo do sudskog spora pa mi sada kao ne bi trebali da krivimo njih nego da se istresamo na Devica sto imam ruglo od stanice. Nisu oni ni imali u planu renoviranje stanice vec se neko od njih setio kako da u propagandne svrhe pred izbore vesto iskoristi sudski spor.
  • j

    02.02.2012 10:40
    k
    Opet ponavljam, za sve je kriv Branislav Bogaroški iz Lige Socijaldemokrata Vojvodine. Znači, skraćeno LSV!
  • ns

    02.02.2012 10:36
    rešite se tog nesrećnog devića više, tamo nikom ne odgovara da bude stanica, uložite u postojeću imate podršku 90 odsto građana! ako treba peticija dajte da potpišemo!?!!!
  • Lokalni Triciklista

    02.02.2012 10:03
    Kako ste se svi razradili naprasno dva meseca pre izbora!
    Smesno... sad cete sve to da uradite .... a 4 godine prstom niste mrdnuli

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna